Dualit Lite broodrooster 2-slots
 

Dualit Lite broodrooster 2-slots

Deze broodrooster van Dualit heeft twee sleuven. Deze broodrooster is voorzien van ontdooistand en heeft een bagelfunctie wat inhoud dat de ene kant getoast wordt en de andere verwarmd. De bruiningsgraad is te controleren zonder het toastproces te onderbreken. Uitgevoerd in rood.

Prijs 109.00 nu €88.00 shop bij de Bijenkorf

Webwinkel Productnaam Prijs  
Dualit Lite broodrooster 2-slots 88.00 Bezoek webwinkel

Item info

Op deze webpagina zie je artikelen die nu via deze website te koop zijn. Je kan 'Dualit Lite broodrooster 2-slots' en gerelateerde items o.a. kopen in de Nederlandse online winkel van 'de Bijenkorf'. Elk seizoen zijn er weer nieuwe items en aanbiedingen online te vinden bij Salekortingaanbieding.nl.

Shop nu 'Dualit Lite broodrooster 2-slots' uit de categorie 'Keukenapparatuur' van het merk 'Dualit' via de website van Sale Korting Aanbieding!

Gerelateerde items

 
Image of Dualit NewGen broodrooster 2-slots
 

Dualit NewGen broodrooster 2-slots

Deze Dualit NewGen broodrooster, gemaakt van roestvrij staal, heeft 2 sleuven. Iedere sleuf kan zowel apart als in combinatie worden gebruikt, daarnaast wordt het brood warm gehouden totdat het nodig is.

229.00
NU € 199.00

Meer informatie

 
Image of Dualit Vario broodrooster 3-slots
 

Dualit Vario broodrooster 3-slots

Dualit Vario broodrooster met drie extra wijde sleuven. De sleuven kunnen allemaal tegelijk of per twee worden gebruikt. Deze broodrooster is voorzien van een uitneembare kruimellade en schakelt automatisch uit. Maar één sneetje brood nodig? Geen probleem,...

329.00
NU € 265.00

Meer informatie

 
Image of Dualit Long Slot Light broodrooster 46025
 

Dualit Long Slot Light broodrooster 46025

Long Slot Light broodrooster 46025 van Dualit. De extra lange machine met twee sleuven van wel 36 cm lang is het mogelijk om brood te roosteren met afwijkende maten. Deze broodrooster is voorzien van ontdooistand en heeft een bagelfunctie wat inhoud dat...

129.00
NU € 129.00

Meer informatie

 
Image of Dualit DMF1 melkopschuimer 200 ml
 

Dualit DMF1 melkopschuimer 200 ml

Met de Dualit melkopschuimer krijg je in slechts 3 simpele stappen warme of koude opgeschuimde melk. Perfect voor het maken van een cappuccino, warme chocolademelk of milkshake. De klopper is eenvoudig uit te nemen en te reinigen.

79.00
NU € 79.00

Meer informatie

 
Image of Dualit Mini waterkoker 1 liter
 

Dualit Mini waterkoker 1 liter

Deze waterkoker van Dualit heeft een inhoud van 1 liter en is perfect voor de kleinere keuken. Het heeft een groot kijkvenster aan de voorzijde met kopjesindicator. De easy-fill deksel heeft een grote hiitebestendige knop om verbrandig te voorkomen. De...

99.00
NU € 80.00

Meer informatie

 
 
 
 

 
Image of Dualit Vario & NewGen tostiklem
 

Dualit Vario & NewGen tostiklem

Deze Vario NewGen Tostiklem, gemaakt van roestvrij staal, is geschikt voor alle Vario NewGen toasters. Handige klem met hitte bestendig handvat om gemakkelijk tosti's te maken. De tostiklem wordt geleverd inclusief handig receptenboekje met tips.

29.95
NU € 29.95

Meer informatie

▲ up