Allride aluminium red 5x autoventieldop

Allride aluminium red 5x autoventieldop

Van EUR 7.95 voor EUR 3.99Korting!
Shop bij: www.easyoutlet.nl

EAN: 8711252380155
KeurSelect > Auto

Allride aluminium red 5x autoventieldop
De Allride aluminium red 5x autoventieldop is voorzien van een rubberen ring voor optimale afsluiting van het ventiel van uw auto.
 
 
The finishing touch op uw velg:
 
Het zit hem in de kleine details die uw gepimpte auto helemaal af kunnen maken. Een mooie stalen ventieldop in dezelde kleur als uw auto of velg is misschien een kleinigheidje, maar is zoveel mooier vergeleken met een oude plastic ventieldop en valt daardoor ook op! Bovendien is het kopen van goede ventieldoppen en een regelmatige controle ook goed voor uw portemonnee, aangezien u bij een lage bandenspanning meer benzine verbruikt dan eigenlijk nodig is en de wegligging is dan niet optimaal!
 
Nog meer weetjes over ventieldoppen:
Ventieldoppen beschermen dus op de eerste plaats tegen het verlies van luchtdruk in de banden, maar gaan ook de ophoop van vuil in en op de ventielen tegen. Een standaard ventieldop is gemaakt van plastic, maar er bestaan ook metalen ventieldoppen. Deze zijn echter moeilijker te verwijderen als de ventieldoppen te strak vastgedraaid zijn of als de schroefdraden ervan verroest of zelfs al beschadigd zijn. Het is dus vooral belangrijk -en ook vanzelfsprekend- dat de ventieldoppen goed vastgedraaid worden. Maar opgepast, té goed vastdraaien is uiteraard ook niet aan te raden want dat kan er namelijk voor zorgen dat de schroefdraden ontrafelen waardoor de ventieldop los komt te zitten en niet meer los te draaien is. Tip: smeer een beetje kopervet in het ventieldopje, zo voorkomt u dat de ventieldop muurvast komt te zitten.
 
Rijden zonder ventieldop slecht?:
U kunt best een korte periode zonder ventieldop rijden, maar realiseert u zich wel dat er op den duur vuiligheid in terechtkomt, denk bijvoorbeeld aan zand of remstof. Tijdens het remmen onstaat dit slijpsel, dat afkomstig is van de remblokken en remschijven waardoor het ventiel mogelijk verstopt kan raken wat het oppompen van de band moeilijker maakt. Stelt u zich eens voor: een zachte band bij een tankstation, met geen mogelijkheid lucht er meer in te krijgen. 
 
Problemen met loskomende ventieldoppen?:
Indien u vaker problemen heeft met loskomende ventieldoppen, dan kunt u ook ventieldoppen met een slot kopen, de zogenaamde anti-diefstal ventieldoppen omdat u die alleen met een bepaald soort sleutel open krijgt. 
 
Tot slot kunt u ook uw ventieldoppen tunen, d.w.z. dat u uw ventieldoppen in verschillende materialen, kleuren en modellen kunt kopen. Gaat u een nieuwe auto kopen, dan is dit misschien het overwegen waard.
 
Autoventieldop
Aantal: 5 stuks
Materiaal: aluminium
Kleur: red
Beschermt tegen verlies luchtdruk in uw banden
Beschermt tegen extern vuil
Staat mooi en ter verfraaiing van uw auto
2 jaar fabrieksgarantie (bij deugdelijk gebruik)

Product type: Auto
Kleur:
Materiaal:
Gemiddelde bezorgtijd: 3-6 werkdagen